Vest-Agder

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakperson Telefon E-post
Sverre Slettedal   91 58 42 81   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  


E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Aust-Agder

Kontakperson Telefon E-post
Sverre Slettedal 91 58 42 81 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Utskrift

Malamutetest 1 i Setesdal 17/2-18 (A)

Distrikskontaktene i Rogaland, Hordaland og Agder inviterer til malamute-test 1 i Setedalsheia.

Vi samles på parkeringsplassen på Jarnsverk på Brokke og går i scootertraseen ca 4 km innover til Myklevatn, for der er det mye mindre folk og scootere, og starter testen der. Vi kjører opp en løype derfra og rundt Myklevatn.

Mer info kommer litt senere.

Link til ca hvor testen vil bli avholdt: https://www.google.no/maps/@59.0573521,7.3824693,2379m/data=!3m1!1e3?hl=no

Link til spannopplysningsjema: http://namk.no/images/Spannopplysningsskjema_Trekkhundprøver_for_Polare_raser._Excel_1.xls

Link til regler for trekkhundtest: http://namk.no/images/aktiviteter/NORSK%20TREKKHUNDCHAMPIONAT%20FOR%20RASEN%20ALASKAN%20MALAMUTE.pdf

Utskrift

Agder - FELLESTUR MED MULIGHET FOR KLØVTEST I SETESDALENS AUSTHEI, MIDT I SØR-NORGE

Distriktskontaktene i Agder og Rogaland inviterer til fellestur i Austheiene lørdag 14. oktober.  Turen går fra Bjørnevasshytta til Berdalen via Berdalsbu. Turen er rundt 20km. Vi møtes ved parkeringen til Bjørnevasshytta kl. 10.00.

Da start og slutt ikke er på samme sted får vi parkere noen biler ved Berdalen og noen ved Bjørnevasshytta. Dette organiserer vi etter hvert.

For de som ønsker å være med på turen, men synes det blir langt å gå 20km på en dag, kan ta en overnatting på Berdalsbu og gå resten av turen dagen etter. Et annet alternativ er å overnatte på Berdalsbu og gå tilbake igjen til Bjørnevasshytta dagen etter. Det er 14km fra Bjørnevasshytta til Berdalsbu.

Austheiene ligger midt i Sør-Norge. Vi håper derfor vi vil treffe mange fra både Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Det ligger i grei avstand fra flere steder i Hordaland, Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder, Telemark, Buskerud og Vestfold.

Det vil være mulighet for å ta kløvtest bronse og sølv. Vi har ikke vekt til hund, derfor må hund som evt. skal ta kløvtest veies samme uke hos veterinær med attest. For å ta kløvtest må hunden være i god fysisk form og kløven må være ordentlig tilpasset og pakket. Ta gjerne kontakt for spørsmål.

Kløvtest koster kr. 50,-. Sehttp://www.namk.no/images/Ferdihetstester/Regler%20ferdighetsprover%20for%20Alaskan%20Malamute%20oppdatert%2007092017.pdffor de nye reglene for kløvtestene.

For påmelding eller spørsmål send mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . For de som ønsker å ta kløvtest trenger vi registreringsnummer og navn på eier. Eier fyller ut skjemaet om ligger på namk’s hjemmeside. http://www.namk.no/images/Ferdihetstester/Påmelding_FERDIGHETSPRØVE_KLØV.pdf

Ta med godt humør og bli med!

Hilsen Sverre og Birthe

Utskrift

Dagstur til Brokke i Setesdal 19. mars

Distriktskontakten i Aust-Agder inviterer til dagstur til Myklevatn på Brokke i Setesdal 19. mars.

Vi møtes på parkeringsplassen på Jarnsverk kl 11 der vi kan snørekjøre eller kjøre med slede ca 7 km inn til hytta vår på Myklevatn. Der tar vi å griller litt og prater, evt en liten tur til…

Bare koselig om noen vil ha med barna og opp.

Hvis du vil være med eller har spørsmål så kontakt: Sverre Slettedal på tlf 915 84 281 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Håper vi sees!!!

Utskrift

Ny distriktskontakt i Aust-Agder

Hei

Jeg har nå blitt distriktskontakt i Aust-Agder. Jeg gleder meg til å bli kjent med og lære mer av andre mennesker som har interesse av friluft og trening sammen med hundene.

Jeg bor i den lille bygda Hægeland rett ved grensa til Iveland og Evje. Her bor jeg sammen med kona mi, våre tre barn og mine to Alaskan Malamuter Aigin og Taxi. Jeg fikk interessen for rasen for mange år siden og da jeg traff Petter og Torhild Ringerike her oppe og ble med de på tur gikk det kun kort tid før vi fikk Trap Line Infinity Aigin. Når han var 2 år fikk vi Active Feet Confident Taxi fra Hans Trygve og Anita Sagen. Vi har aldri angret på kjøp av denne rasen. Både voksne og barn koser seg masse med hundene, og hundene nyter at det er noen som aldri blir lei av å gi de oppmerksomhet.

Det var litt og meg…

Hvis det er noe du lurer på eller ønsker å komme i kontakt så ikke nøl med å ringe eller maile. Håper også det er noen som har noe gode forslag til plasser som er fint å gå eller sykle på turer.

Mange hilsner Sverre og hundene Aigin og Taxi.