Buskerud

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontaktperson Telefon E-post
Tove Tveiten 32 74 41 55 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Inger K Sandanbråten 913 36 079 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Utskrift

Hardangervidda April 2017

Velkommen til ei helg på Hardangervidda

Distriktkontaktene i NAMK Buskerud vil også i år forsøke å avholde Malamutetest 3 (2 x 60 km) helga 1.-2. april med utgangspunkt Solheimstulen, øverst i Jønndalen. Her vil starten gå lørdag morgen, videre til Imingfjell – Mårbu - Rauhelleren. Vi overnatter på Rauhelleren og kjører samme trasé tilbake dagen etter. Dette blir totalt ca 60 km hver vei.

Denne delen av Hardangervidda byr på fantastiske naturopplevelser og har et terreng som er lett kupert. Nytt av året er at vi også vil arrangere Malamutetest 1 (enspanntest) denne helga. Du kan også være med om du bare har lyst på en tur inn på Hardangervidda. En direkte løype inn til Rauhelleren er ca 30 km og her legger vi opp til en felles tur med turleder. De som melder seg på denne turen vil få tilsendt et forslag til utstyrsliste.

Du kan også bo på Solheimstulen hele helgen og ta dagsturer derfra eller prøve deg på enspanntesten. I fjor var det hele 15 personer som valgte dette alternativet. Flere gikk lange dagsturer og noen tilbrakte tiden på stølen med flere kortere turer. Det er veldig trivelig at en prøvehelg også kan være et sosialt arrangement for de som ikke ønsker å stille til start.

Vi satser på en trivelig helg uansett hva du velger. Vi må ta et forbehold når det gjelder vær og føre. Traseen er stikket og kjørt av turistforeningen og egner seg godt både i nordisk og slede.

Påmeldingsfrist senest onsdag 22.mars. 
Overnatting på Solheimstulen bestilles til Evy eller Tove.

Priser på Solheimstulen: 
18 dobbeltrom. 
Priser pr pers.

Fredag til lørdag: 
Suppe med rundstykker fredag kveld, frokost m/nistepakke lørdag: kr.850,-

Lørdag til søndag: 
kr. 1050,- (da er det helpensjon, frokost, oppredd seng m/håndkle og 3 retters middag lørdag kveld).

Overnatting på Rauhelleren: 
Turistforeningens priser. 
Her må dere bestille overnatting sjøl.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  415 50 404, www.rauhelleren.no

Spørsmål? Kontakt oss:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller tlf: Evy: 94173866 Tove:32744155 / 91314457

Hilsen Evy, Inger og Tove, distriktkontakter i Buskerud.

Utskrift

Referat fra kløvtest 22.mai

klovtur1

KLØVTEST BRONSE – Drammen 22. mai 2016

Vi hadde en veldig trivelig tur i Finnemarka med 8 personer og 6 malamuter. Det var yr og tåke, og utrolig flott stemning i skogen.

Vi hadde oppmøte på Landfalltjern kl. 10.30 for veiing av kløv og hund til test.  Turen startet med lett stigning på grusvei før vi tok av på sti etter kort tid. Stien følger vi til vi kom til DNT hytta Goliaten, der vi satte oss ned og tok en matpause.

Det ble en fin rundtur i Finnemarka på ca. 12 km. Denne gangen var det en ekvipasje som tok kløvtest bronse. Tusen takk for en hyggelig tur.

 

klovtur2

klovtur3

klovtur4

Utskrift

Kløvtest – bronse i Drammen

søndag 22.mai

Oppmøte på Landfalltjern i Drammen kl 10.30. Løypa er på litt under 12 km, og går stort sett på sti i deilig og lettgått terreng. Turen starter med lett stigning på grusvei før vi tar av på sti etter kort tid. Stien følger vi til vi kommer til DNT hytta Goliaten. Videre går vi opp en et bratt parti til Tverråsen (539 moh.). Dette er et nydelig utsiktspunkt der vi kan ta lunsj. Vi kommer ikke til å fyre opp bål, men ta gjerne med primus om dere ønsker det. Videre går turen over skimtheia i åpen, flott, furuskog, før vi begir oss på nedstigningen til Landfalltjern og bilene.

Regler og påmeldingsskjema: http://www.namk.no/aktiviteter/ferdighetstester

Husk 35,- kr til bommen, kan også betale med kort.

Ved spørsmål eller påmelding ta kontakt med

Inger K. Sandanbråten mob: 91 33 60 79 epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller

Heidi Helgaker Johansen mob: 45 46 55 45 

Kart Drammen

Utskrift

Velkommen til ei helg på Hardangervidda

Velkommen til ei helg på Hardangervidda.namk


Distriktkontaktene i NAMK vil forsøke å avholde Malamutetest 3 helga 21 og 22 mars.

Start : Solheimstulen – Imingfjell – Mårbu - Rauhelleren.

Vi overnatter på Rauhelleren og kjører samme trasé tilbake dagen etter.
Dette blir totalt ca70 km hver vei. Denne delen av Hardangervidda byr på
fantastiske naturopplevelser og har et terreng som er lettkupert.
 

Du kan også gjerne være med om du bare har lyst på en tur inn på Hardangervidda. En direkte løype
inn til Rauhelleren er ca 30 km og her vil vi legge opp til en felles tur med leder.

Les hele invitasjonen HER

Utskrift

Malamute test 1 ( Enspannstest)

Velkommen til Malamutetest 1 (enspanntest) søndag 1 mars.namk  

Distrikt Buskerud vil arrangere testen i Tunhovdområdet.

Vi håper at mange har lyst til å være med, enten du tenker å være med på testen, eller bare vil ha det litt sosialt. Påmeldingsfrist 22 februar.
Påmelding sendes til enten Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.        
Vi kan ellers kontaktes på tlf 32744155 / 91314457 Hilsen Evy og Tove
Utskrift

Treff i Buskerud søndag 25. mai

Treff i Buskerud søndag 25. mai
 
Distriktskontaktene i Buskerud inviterer til treff søndag 25. mai kl 11 på Tverrsjøstallen i Nordmarka, Jevnaker.