Utskrift

FELLESTUR MED MULIGHET FOR KLØVTEST I SETESDALENS AUSTHEI, MIDT I SØR-NORGE

Distriktskontaktene i Agder og Rogaland inviterer til fellestur i Austheiene lørdag 14. oktober.  Turen går fra Bjørnevasshytta til Berdalen via Berdalsbu. Turen er rundt 20km. Vi møtes ved parkeringen til Bjørnevasshytta kl. 10.00.

Da start og slutt ikke er på samme sted får vi parkere noen biler ved Berdalen og noen ved Bjørnevasshytta. Dette organiserer vi etter hvert.

For de som ønsker å være med på turen, men synes det blir langt å gå 20km på en dag, kan ta en overnatting på Berdalsbu og gå resten av turen dagen etter. Et annet alternativ er å overnatte på Berdalsbu og gå tilbake igjen til Bjørnevasshytta dagen etter. Det er 14km fra Bjørnevasshytta til Berdalsbu.

Austheiene ligger midt i Sør-Norge. Vi håper derfor vi vil treffe mange fra både Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Det ligger i grei avstand fra flere steder i Hordaland, Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder, Telemark, Buskerud og Vestfold.

Det vil være mulighet for å ta kløvtest bronse og sølv. Vi har ikke vekt til hund, derfor må hund som evt. skal ta kløvtest veies samme uke hos veterinær med attest. For å ta kløvtest må hunden være i god fysisk form og kløven må være ordentlig tilpasset og pakket. Ta gjerne kontakt for spørsmål.

Kløvtest koster kr. 50,-. Sehttp://www.namk.no/images/Ferdihetstester/Regler%20ferdighetsprover%20for%20Alaskan%20Malamute%20oppdatert%2007092017.pdffor de nye reglene for kløvtestene.

For påmelding eller spørsmål send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . For de som ønsker å ta kløvtest trenger vi registreringsnummer og navn på eier. Eier fyller ut skjemaet om ligger på namk’s hjemmeside. http://www.namk.no/images/Ferdihetstester/Påmelding_FERDIGHETSPRØVE_KLØV.pdf

Ta med godt humør og bli med!

Hilsen Sverre og Birthe